Chopper-seminar ...


This is in norwegian only. It is information about a seminare held by Gard and webmaster John from Company MC Oslo about choppers
- history, trends, technology, laws, culture around building bikes, and so on. The place is the bi-annual norwegian MC-Expo nearby Oslo at 7. march. 2009.

 

I regi av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) vil det bli holdt tre seminarer på MC-Messa i Lillestrøm lørdag 7. mars 2009. De vil bli avholdt i et rom ved siden av NMCU sin stand i hall B. Siste seminaret kl. 15.00 heter "KUNSTVERK PÅ TO HJUL".

Som kjent er det et tett samarbeide med NMCU og NFSOK - Norsk Forening for Spesielle og Ombygde Kjøretøy om både ombygde motorsykler og videre om muligheten for oppbygde MC basert på teknisk alder. Webmaster har siden 1981 jobbet gjennom både NFSOK og NMCU for legalisering av choppere i Norge.

Seminaret er primært rettet mot politikere, presse og media, som vil ha prioritet om det skulle bli trangt om plassene. John Lillegård (Johnna) og Gard Solberg, begge fra Company MC Oslo vil informere om blandt annet chopperens historie både i USA og Skandinavia, utviklingen, trender og stilarter, teknisk informasjon og godkjenninger med mere. Et tilbakeblikk til selvbyggerkulturen og mot den nå alt mer dominerende konsumentkulturen. Og for alle del - de tradisjonnelle gamle bikerklubber hvor selvbygging av choppere var og er det essensielle. Det primære er å vise de positive og kreative delene av denne siden av motorsykkelkulturen.

Biker Journalen har også lagt ut info. om dette og omtale om seminarene finnes også på MC24 :
"Sist men ikke minst blir det en innføring i kunstverk med skilt av Gard og Johnna fra Company MC. De to customveteranene har bygget motorsykler fra grunnen av i 30 år, og vil gi en innføring i historikken, de vanligste stukene innenfor sjangeren og dagens regelverk for denne typen sykler."

   

Klikk på bildet under for å lese programmet.

NMCU Seminar program 2009

Det er åpen fest med band samme lørdagskvelden hos Company MC.


Lagt ut 1. mars 2009