KJØP OG SALG

(The info. below on this page is intended mostly for norwegian bikers, but the links on the left side shows links to some other scandinavian buy and sell sites as well.)


Oppdatert 4. juni 2008

Her til venstre finner du endel linker til sider med Salg og Kjøp av brukte MC og deler, primært rettet mot hva som er relevant for denne hjemmesiden. Meningen er at du fra denne siden skal finne det du søker uten å hoppe fra den ene hjemmesiden til den andre.
Flere linker vil komme etterhvert som jeg finner dem, eller kanskje får forslag fra deg til aktuelle linker? Linkene avgrenses til hva som finnes i Skandinavia.
Husk å sjekke om det er heftelser på kjøretøyet du kjøper deg. Det finner du ut i Løsøreregisteret i Brønnøysund eller fra Din Side som også har en Kjøpekontrakt for motorsykkel.
Hvis du vurderer å importere en motorsykkel selv, kan du sjekke en av undersidene til Amcar som tar for seg toll og avgifter eller sjekke Tollvesenets egne sider.
For sikkerhets skyld kan du jo sjekke HDCDK (danske H-D klubben) sitt register over stjålne Harleys så du ikke kjøper tyvegods.

Og til slutt: den kanskje mest komplette siden på nettet for kjøp av MC finnes vel hos NMCU (Norsk MotorCykkel Union) på denne undersiden ....

God jakt.